Tužiteljka Romina Vlahović krala pomade

Tužiteljka je zatečena u prodavnici dok je stavljala skupocjene pomade u kutije jeftinijih, koje je zatim „uredno“ plaćala na kasi
474 pregleda 108 komentar(a)
Pomada, Mazanje ruku, Foto: Shutterstock
Pomada, Mazanje ruku, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 18.01.2013. 10:11h

Zamjenica osnovnog državnog tužioca iz Podgorice Romina Vlahović uhvaćena je u subotu u krađi skupocjenih krema u Cosmetic marketu kod Sahat-kule, piše Pobjeda.

Prema saznanjima Pobjede, tužiteljka je zatečena u prodavnici dok je stavljala skupocjene pomade u kutije jeftinijih, koje je zatim „uredno“ plaćala na kasi i odlazila iz prodavnice kao „uredni kupac“, prenosi CdM.

Vlasnik i osoblje Cosmetic marketa još ranije su primijetili „višak“ jeftinih pomada u kutijama onih skupljih, ali nijesu znali koji je razlog tome.

Enigma je rasvijetljena u subotu, nekoliko dana nakon što je osoblje preduzelo dodatne mjere na osnovu kojih je tužiteljka Romina Vlahović snimljena bezbjednosnom kamerom kako u radnji prepakuje pomade.

Razotkrio ju je radnik obezbjeđenja koji je odmah pozvao policiju.

Bez obzira na kvalifikaciju krivičnog djela, ukoliko bi „premještanje pomada“ bilo dokazano, tužiteljka Romina Vlahović ne bi mogla ostati na sadašnjoj dužnosti

Osnovna državna tužiteljka Ljiljana Klikovac potvrdila je sinoć da je događaj prijavljen i da je Romina Vlahović u policiji saslušana u svojstvu građanina.

"Postoji još uvijek dilema da li se radi o krađi ili prevari. Jedno od ta dva djela jeste, a utvrdićemo koje“, rekla je Pobjedi tužiteljka Ljiljana Klikovac.

Ona je navela da su uzete izjave i da je predmet u nadležnosti tužilaštva.

Prema njenim riječima, Romina Vlahović i još nekoliko svjedoka saslušani su u tužilaštvu.

"Izuzeti su snimci iz kozmetičke radnje i proslijeđeni su Forenzičkom centru gdje je vještačenje u toku. Nadamo se da će sjutra biti dostavljeni rezultati“, rekla je Pobjedi Ljiljana Klikovac.

Bez obzira na kvalifikaciju krivičnog djela, ukoliko bi „premještanje pomada“ bilo dokazano, tužiteljka Romina Vlahović ne bi mogla ostati na sadašnjoj dužnosti.

Bonus video: