Crnoj Gori izručene tri osobe

Iz Njemačke je u CG ekstradiran Micael Bajrami (21), rođen u Hamburgu, a iz BiH Esad Redžović (33) rođen u Nikšiću, i Mirko Vujović (44), rođen u Kraljevu
73 pregleda 1 komentar(a)
hapšenje, Foto: Shutterstock
hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 12.01.2013. 15:15h

Crnoj Gori su izručene tri osobe za kojima je podgorički Interpol raspisao međunarodne potjernice, saopštila je danas Uprava policije.

Iz Njemačke je u Crnu Goru ekstradiran Micael Bajrami (21), rođen u Hamburgu, a iz Bosne i Hercegovine Esad Redžović (33) rođen u Nikšiću, i Mirko Vujović (44), rođen u Kraljevu.

Bajrami se potražuje po osnovu naredbe podgoričkog Osnovnog suda radi izdržavanja jednogodišnje zatvorske kazne, na osnovu presude tog suda zbog teške krađe, kao i u cilju vođenja krivičnog postupka pred ulcinjskim Osnovnim sudom zbog sumnje da je počinio isto krivično djelo.

Za Redžovićem je međunarodna potjernica raspisana po osnovu naredbe Osnovnog suda u Nikšiću, koji ga je osudio na kaznu zatvora od šest mjeseci zbog krivičnog djela prevara.

Podgorički Interpol je za Vujovićem raspisao potjernicu po osnovu naredbe Osnovnog suda u Podgorici radi izdržavanja polugodišnje zatvorske kazne zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Bonus video: