Policija traži mladića koji je izvodio vratolomije na motoru

“Iša' je, svega mi, jedno 250! Vidi ga druže, jedno trista ide... Što je ovo druže, kakva avetinja, majko mila”, ushićeno uzvikuju
290 pregleda 24 komentar(a)
Ažurirano: 09.01.2013. 13:53h

Policija provjerava ko je mladić koji motorom juri velikom brzinom, ugrožavajući svoj i živote drugih ljudi.

“Vijestima” je juče nezvanično saopšteno da se provjerava snimak koji je postavila osoba pod imenom Stefan Radović na sajtu Youtube, na kojem se vidi suluda vožnja motorom, čak i na samo zadnjem točku.

Snimak je uklonjen nakon što su “Vijesti” juče objavile tekst o vratolomnoj vožnji motora, najvjerovatnije “suzukija”, registarskih oznaka BR AJ56, putem prema kružnom toku na Zabjelu i u suprotnom smjeru ka Zeti. Na sajtu Youtube juče nije bilo ni ostalih snimaka sa sličnim ludorijama istog autora.

“Vijesti” nezvanično saznaju da policija juče nije utvrdila ko je vlasnik, a ko vozač motora. Ako i kada utvrde identitet vozača koji je izvodio vratolomije, on će biti pozvan na razgovor, nezvanično je saopšteno iz policije “Vijestima”.

Na dvominutnom snimku, postavljenom 6. januara, vidi se opasna vožnja motorom koju su snimila dvojica mladića, najvjerovatnije vozačevih prijatelja. Dok kraj njih prolazi ogromnom brzinom, snimatelji komentarišu da ide brzinom od 250 kilometara na čas...

“Iša' je, svega mi, jedno 250! Vidi ga druže, jedno trista ide... Što je ovo druže, kakva avetinja, majko mila”, ushićeno uzvikuju.

Teško je reći sa kakvom kaznom bi se suočila “mlada nada”, kako “snimatelji” zovu vozača, zbog po život opasne vožnje, s obzirom na to da su novim Zakonom o saobraćaju predviđene oštre kazne i za puno blaže prekršaje.

Ista osoba je u proteklih godinu postavila više sličnih snimaka na sajt Youtube, ali su juče svi uklonjeni. I na tim snimcima se vidi suluda vožnja gradskim ulicama, a u jednom od komentara pomenuto je da bi i nekadašnji višestruki prvak svijeta u motociklizmu Valentino Rosi “bio ponosan na njega”.

Na jednom od snimaka navedeno je da je za kameru i montažu bio zadužen Boris Ilinčić, a gledaocima je poručeno da “to ne probaju kod kuće”.

Galerija

Bonus video: