Jedna osoba povrijeđena u 20 saobraćajnih nezgoda

Iz Operativnog centra Uprave policije saopšteno je da je izdato 355 naloga za uplatu novčanih kazni, a podnijete su 44 prekršajne prijave
0 komentar(a)
Putevi, Foto: Zoran Đurić
Putevi, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 05.01.2013. 08:48h

U Crnoj Gori se u protekla 24 sata dogodilo 20 saobraćajnih nezgoda, a jedna osoba je lakše povrijeđena.

Iz Operativnog centra Uprave policije saopšteno je da je izdato 355 naloga za uplatu novčanih kazni, a podnijete su 44 prekršajne prijave.

Policija je oduzela 30 vozačkih dozvola i tri para registarskih tablica.

Na jugu Crne Gore jutros se saobraća po suvim putevima, dok u sjevernim predjelima mjestimično pada slaba kiša ili snijeg, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG) i savjetovali vozačima opreznu vožnju.

U toku je rekonstrukcija tunela Tivran, na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Berane, zbog čega će se saobraćati u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Na magistralnom putu Kotor-Lepetani zbog izgradnje kanalizacionog sistema Muo-Prčanj-Stoliv do završetka radova saobraćaj je u prekidu i preusmjeren na put preko Tivta.

Jednom trakom naizmjenično saobraća se na dionicama Šćepan polje-Plužine kod tunela 50, na magistralnom putu Debeli Brijeg-Kamenari u mjestu Kumbor, na putu Petrovac-Podgorica na lokalitetu Donji Bukovik i na starom putu Podgorica-Danilovgrad, poslije skretanja za Malo brdo.

Na raskrsnici Zavala, uz magistralni put M-2, na dionici Budva-Bečići, saobraća se u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Privremena saobraćajna signalizacija postavljena je i zbog rekonstrukcije cetinjske raskrsnice.

Bonus video: