Predrag Bulatović uhapšen zbog pokušaja ubistva Miroslava Đukića

Povrijeđeni Đukić transportovan u Klinički centar Crne Gore u Podgorici, gdje je zadržan zbog liječenja
336 pregleda 0 komentar(a)
Nikšić, Foto: Ivan Petrušić
Nikšić, Foto: Ivan Petrušić
Ažurirano: 04.01.2013. 14:37h

Nikšićka policija uhapsila je Predraga Bulatovića (20) iz Nikšića, zbog sumnje da je pokušao ubiti sugrađanina Miroslav Đukića (41).

Đukiću je u tuči koja se 3. januara oko 23 časa dogodila u ulici Vuka Karadžića u Nikšiću, ispred kafića „Semafor“, Bulatović nožem nanio povrede u predjelu vrata.

Dežurni ljekar u Medicinskom centru u Nikšiću izjasnio se da je Đukić dobio povrede u vidu "rasjekotine i ubodne rane i povrede traheje neposredno ispod larinksa". On je transportovan u Klinički centar Crne Gore u Podgorici, gdje je zadržan zbog liječenja.

Policija sumnja da je ranjavanju prethodila rasprava između njih dvojice, koja se desila u tom kafiću.

"Policijski službenici su oko 23,10 časova, kada su obaviješteni da se u Medicinskom centru Nikšić nalazi M.Đ. sa povredama iz nasilja, preduzeli mjere i radnje na rasvjetljavanju krivičnog djela. Te aktivnosti ubrzo su dovele do identifikovanja i lišenja slobode P.B.Osumnjičeni P.B. je lociran i lišen slobode u mjestu Rubeža, u kombi vozilu, vlasništvu jedne autoprevozničke firme. Pregledom kombija, u kojem se P.B. nalazio kao putnik, pronađen je i izuzet nož, za koji se sumnja da je upotrijebljen pri izvršenju krivičnog djela", saopšteno je iz Uprave policije.

Zamjenik Višeg državnog tužioca u Podgorici kvalifikovao je krivično djelo.

Na licu mjesta je izvršen uviđaj, tokom kojeg su izuzeti tragovi i nož, koji će se vještačiti u Forenzičkom centru.

Osumnjičeni Bulatović po nalogu nadležnog tužioca, zadržan je u nikšićkoj stanici policije i danas će biti priveden sudiji za istrage Višeg suda u Podgorici.

Bonus video: