Ivan Zenović (19) uhapšen zbog pljačke kazina

Protiv Zenovića se u kotorksom sudu vodi postupak za tri teške krađe, koje je izvršio u Budvi tokom avgusta i septembra 2012.
377 pregleda 5 komentar(a)
rulet, Foto: Sport26.rs
rulet, Foto: Sport26.rs
Ažurirano: 03.01.2013. 07:54h

Inspektori budvanske policije uhapsili su Budvanina Ivana Zenovića (19), koji se sumnjiči da je u nedjelju ujutru iz automat kluba "Cezar", u hotelu "Pod lozom", odnio 2.800 eura.

Do razbojništava je došlo u cik zore, kada je Zenović naoružan upao u klub “Cezar", koji se nalazi u prometnoj ulici Mainski put u centru Budve, odmah pored elitnog hotela Blu star, a na samo 50 metara od stanice policije.

Nakon što je ušao, Zenović je izvadio pištolj i uperio u radnika kazina, tražeći od njega da mu iz kase preda novac.

Radnik je Zenoviću predao 2.800 eura, cjelokupni pazar od tog dana, a ovaj je odmah pobjegao.

Pozvana je policija. Inspektori su uzeli kompletan video materijal, koji su snimile nadzorne kamere unutar kluba i nakon detaljnog pregleda, utvrdili su da se radi o Zenoviću.

"Vijestima" je u policiji potvrđeno da je Zenović uhapšen 31. decembra, oko 14.30 časova na Aerodromu Tivat, kada je pokušavao da napusti Crnu Goru.

On je juče uz krivičnu prijavu priveden kotorskom istražnom sudiji Špiru Pavićeviću. Osnovni državni tužilac, koji vodi istragu, predložio je istražnom sudiji Pavićeviću da odredi pritvor osumnjičenom Zenoviću.

Pavićević je juče, u prisustvu branioca, saslušao Zenovića i kako je potvrdio "Vijestima", odredio mu pritvor od 30 dana.

Sudija Pavićević nije htio da otkriva detalje, navodeći da istragu vodi Tužilaštvo.

Protiv Zenovića se u kotorksom sudu vodi postupak za tri teške krađe, koje je izvršio u Budvi tokom avgusta i septembra prošle godine.

On je juče upućen u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu.

Bonus video: