Nestao Aleksandar Vraneš (43)

Boris Vraneš apelovao je na sve koji znaju bilo što o njegovom nestalom bratu, da jave obližnjoj stanici policije
8 komentar(a)
Ažurirano: 02.01.2013. 19:56h

Aleksandar Vraneš (43) iz Podgorice, visok oko 175 cm, mršavije građe, crne kose i smeđih očiju nestao je prije nekoliko dana i za njim traga porodica i policija.

Njegov brat Boris kazao je “Vijestima” da ga je 31. decembra pozvala Aleksandrova koleginica iz NLB banke i rekla mu da je zabrinuta jer se on ni tog dana, kao ni u petak 28. decembra nije pojavio na poslu.

“Pošao sam u njegov stan, zvonio, ali mi niko nije otvarao. Pozivao sam ga na mobilni i fiksni telefon, ali nije bilo nikakvog odgovora”, kazao je Boris Vraneš.

On je ispričao da je kasnije, uz pomoć portira ušao u bratov stan. Aleksandar nije bio unutra, a u stanu nije bilo nikakve premetačine.

“Našao sam njegov mobilni telefon, torbu i ID karticu. Pretpostavljam da se vratio sa posla i da je nakon toga nedgje izašao”, kazao je brat nestalog Akleksandra koji je ispričao da je u drugoj poslovnici NLB banke neki čovjek donosio Aleksandrov novčanik koji je našao, ali da ga nije ni ostavio, jer se Aleksandar nije javljao na telefon.

Radnice nisu zapisale podatke tog čovjeka, pa je za sada nepoznato gdje je on pronašao novčanik nestalog Aleksandra.

Boris Vraneš apelovao je na sve koji znaju bilo što o njegovom nestalom bratu, da jave najbližoj stanici policije.

Bonus video: