Ubistvo u Podgorici: Nožem usmrtio nevjenčanu suprugu

Policija sumnja da je Đ.D. nožem u predjelu vrata ubo suprugu, a ona je na licu mjesta preminula.
398 pregleda 14 komentar(a)
Ubistvo Konik, Mjesto ubistva Podgorica, Konik, Podgorica, Foto: Tv Vijesti
Ubistvo Konik, Mjesto ubistva Podgorica, Konik, Podgorica, Foto: Tv Vijesti
Ažurirano: 31.12.2012. 14:09h

Podgoričanin Đera Danuš (22) uhapšen je zbog sumnje da je jutros oko 9.15 časova ubio nevjenčannu suprugu Ljumturiju Misinović (18) iz Peći.

Policija sumnja da je Danuš nevjenčanoj supruzi nožem nanio povredu u predjelu vrata, od čega je ona preminula na licu mjesta.

"Dežurna služba PJ Podgorica o događaju je obaviještena oko 09,15 časova. Na lice mjesta, u ulici Isidore Sekulić u Podgorici, je odmah upućena policijska patrola, koja je Đ.D. lišila slobode ispred kuće u kojoj je sa suprugom živio, a u kojoj je krivično djelo i počinjeno", saopšteno je iz Uprave policije.

Zamjenik Višeg državnog tužioca Olivera Ražnatović koja je rukovodila uviđajem kvalifikovala je krivično djelo.

"Tokom uviđaja je izuzet nož, za koji se sumnja da je korišćen prilikom izvršenja krivičnog djela, kao i drugi tragovi, koji će biti vještačeni u Forenzičkom centru. Tijelo Lj.M. će biti upućeno na Odjeljenje sudske patologije u Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici, radi vršenja obdukcije", saopšteno je iz policije.

Osumnjičeni Danuš će danas uz krivičnu prijavu biti predat tužiocu zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo.

Ražnatović je kazala "Vijestima" da će Danuš biti saslušan danas poslijepodne.

Bonus video: