Zlatičanin cilja Ramiresa na Menhetnu

Crnogorac iz Podgorice, bivši svjetski WBC prvak u lakoj kategoriji, Dejan Dinamit Zlatičanin, najavljen je kao najveće ime u proslavi pola vijeka promoterske kuće DBE
124 pregleda 1 komentar(a)
Dejan Zlatičanin, Foto: Privatni album
Dejan Zlatičanin, Foto: Privatni album
Ažurirano: 21.06.2018. 08:34h

Predivni “Malrose Ballroom” u hotelu Astorija u Bruklinu, biće domaćin proslave 50 godina uspješnog rada promoterske kuće “DiBella Entertainment’s” (DBE).

Crnogorac iz Podgorice, bivši svjetski WBC prvak u lakoj kategoriji Dejan Dinamit Zlatičanin, najavljen je kao najveće ime u proslavi, a rival našem asu u 10 rundi borbe za rejting biće Meksikanac Roberto The Rifle Ramires, a koji će prenostiti televizija “Showtime”.

Zlatičanin u profi karijeri ima 23 pobjede i poraz, dok je rival uz 17 pobjeda doživio dva poraza, te jedan neriješeni meč.

"Očekujem pobjedu, kojom bih otvorio vrata eliminacionom meču za novi napad na titulu prvaka svijeta. Moj rival je dosta viši, ali smatram da mi to neće predstavljati problem, pošto sam imao sjajne pripreme. Sparingovao sam sa sjajnim bokserima sličnih fitzičkih karakteristika, poput Ardijana Granadosa, Aleksa Saiceda, te braće Adama i Hektora Lopesa", rekao je Zlatičanin.

"Fantastično sam pripremljen, i prvi put u karijeri osim napadačkih opcija ja u ring ulazim i sa planom B. To zahvaljujući saradnji sa novim trenerom Badijem Mekgirtom. Zna šta radi, vratio mi je samopouzdanje i spreman sam da boksujem, sa bilo kim", kazao je Zlatičanin, koji očekuje da će njegova borba biti u tri sata iza ponoći.

On je nakon gubitka titule u Las Vegasu od Majkija Garsije u januaru 2017. godine, imao samo jedan meč krajem prošle godine i ekspresno je nokautirao Kolumbijca Evinsona Ereru u Njujorku.

Dinamitov duel sa Meksikancem Ramiresom najavljen je kao posebna atrakcija na stupcima “boxingscene”, “boxingnews24”...

"Trening kamp koji sam prošao pred ovaj meč je bio surov! Ali, to je cijena koju moraš platiti ako želiš biti najbolji", naglasio je Dinamit.

Prvi Crnogorac sa svjetskom profi titulom imaće i jaku podršku ka ostvarenju novih ciljeva.

"Badi radi odlično sa Dejanom, koji je niži od većine boksera u lakoj kategoriji i potrebno je da bude savršen i u defanzivi, ne samo u napadu", kazao je Dejanov agent Aleks Vajsfild, dok je promoter Lu Dibela naglasio da bi Zlatičanin mogao da bude izazivač svjetske titule ukoliko savlada Ramiresa.

Lu Dibela je omogućio i gledanje meča putem linka “LIVE.DBE1.com”, uz cijenu od 6,95 dolara.

Bonus video: