"Sokoli Bar" dijelili paketiće

Cilj akcije nije bio, prema riječima organizatora, samo darivanje poklona, već i druženje sa polaznicima u cilju što boljeg upoznavanja svih njihovih problema, kao i edukacija ovih mališana u pravom navijačkom smislu.
3 komentar(a)
Sokoli Bar, Foto: Privatna arhiva
Sokoli Bar, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 29.12.2012. 19:28h

Navijači reprezentacije Crne Gore iz Bara, popularni "Sokoli Bar", napravili su fantastičan gest prema đacima specijalnog odjeljenja OŠ "Jugoslavija".

Naime, u sklopu akcije „ I to su naša đeca“ obišli su mališane iz ovog odjeljenja i uručili im novogodišnje paketiće. Cilj akcije nije bio, prema riječima organizatora, samo darivanje poklona, već i druženje sa polaznicima u cilju što boljeg upoznavanja svih njihovih problema, kao i edukacija ovih mališana u pravom navijačkom smislu.

"Željeli smo da pokažemo svima da se uz navijače ne moraju uvijek vezivati pojmovi huligan, prestupnik, građanin drugog reda... Mi smo samo obični ljudi koji vole i poštuju kult reprezentacije zemlje koju vole i za koju žive. Došli smo na ovu ideju znajući da je našim drugarima iz specijalnog odjeljenja u ovom vremenu potreban lijep gest, dar, namjera da im se pokloni pažnja. I budite sigurni da se na ovome neće završiti naše aktivnosti. Tu smo da pomognemo svima onima kojima je pomoć neophodna. Očekujte prave stvari od nas i u narednom periodu", poručio je vođa barske navijačke grupe i organizator akcije Almir Lavrović.

Bonus video: