Drogu taksijem prevozili do Kotora

Krivokapić i Bošnjak su izjavili da je torba, u kojoj se nalazila marihuana, njihovo vlasništvo, pa su nakon toga uhapšeni i privedeni u službene prostorije policije na Cetinju
425 pregleda 0 komentar(a)
Marihuana, Foto: Uprava policije
Marihuana, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 27.12.2012. 07:47h

Službenici Uprave policije su zaplijenili pola kilograma marihuane i uhapsili Kotorane Ljubomira Krivokapića (20) i Miloša Bošnjaka (20), zbog sumnje da su počinili krivično djelo “neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”.

Policijski službenici Ispostave Cetinje su na raskrsnici Cetinje – Budva – Podgorica u utorak 25. decembra 2012. godine, oko 23.00 časa, zaustavili taksi vozilo ,,škoda” podgoričkih registarskih oznaka kojim je upravljao I.V.

U taksiju na mjestu suvozača nalazio se Krivokapić, a na zadnjem sjedištu Bošnjak.

“Prilikom pregleda vozila, u torbi je pronađeno PVC pakovanje sa biljnom materijom za koju se osnovano sumnja da je opojna droga – marihuana”, navodi policija.

Krivokapić i Bošnjak su izjavili da je torba, u kojoj se nalazila marihuana, njihovo vlasništvo, pa su nakon toga uhapšeni i privedeni u službene prostorije policije na Cetinju.

“Osnovano se sumnja da su osumnjičeni, radi dalje prodaje, kupili opojnu drogu, od za sada nepoznatog lica, i pokušali da je taksi vozilom prokrijumčare do Kotora”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Krivokapić i Bošnjak su, uz krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, predati zamjeniku višeg državnog tužioca u Podgorici.

“Zaplijenjena opojna droga će biti upućena u Forenzički centar radi vršenja potrebnih analiza”, saopštila je UP.

Bonus video: