Odloženo suđenje zbog tuče na bazenu: Stanišić javio da je bolestan

Sudija Nada Rabrenović odložila je suđenje za 25. januar i naložila da Stanišić u roku od dva dana dostavi sudu medicinsku dokumentaciju
130 pregleda 0 komentar(a)
Radosav Stanišić, Foto: Zoran Đurić
Radosav Stanišić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 25.12.2012. 12:25h

Početak suđenja sedmorici Zagoričana, zbog nasilja na podgoričkom bazenu, odloženo je treći put, ovaj put zbog nedolaska Radoslava Gila Stanišića, koji je navodno bolestan.

Sudija Nada Rabrenović odložila je suđenje za 25. januar i naložila da Stanišić u roku od dva dana dostavi sudu medicinsku dokumentaciju, kojom bi dokazao da je bolestan.

Grupa Zagoričana, Dražen i Aleksandar Boričić, Luka Milić, Radoslav i Vidoje Stanišić, Bojan Pejović i Marko Šofranac optuženi su za nasilničko ponašanje i nanošenje teških tjelesnih povreda zaposlenima na bazenu Gojku Mijoviću i Zoranu Vukčeviću i posjetiocu bazena Ivanu Aligrudiću.

Prethodna dva puta početak suđenja se odlagao jer je sud Dražena Boričića i Marka Šofranca tražio na kućnim adresama, umjesto u zatvoru u Spužu.

Osim njih, u pritvoru su i Milić, Vidoje Stanišić i Bojan Pejović.

U incidentu na bazenu, Mijović i Vukčević zadobili su povrede glave, a Aligrudić povredu ranije transplantirane rožnjače.

Zagoričani su, prema izjavama svjedoka, tada napali radnike, jer ih nijesu pustili da bez kupljene ulaznice uđu na bazen.

Aligrudić je bio slučajna žrtva.

Bonus video: