Bojana Popović najbolji sportista Podgorice

Uručene su nagrade i najboljim sporstkim radnicima, najperspektivnijim sportsistima i najboljim ekipama
155 pregleda 4 komentar(a)
Bojana Popović, Foto: Boris Pejović, Boris Pejović
Bojana Popović, Foto: Boris Pejović, Boris Pejović
Ažurirano: 24.12.2012. 13:01h

Rukometašica Bojana Popović najbolji je sportista Podgorice u 2012. godini, u izboru Savjeta Sekretarijata za kulturu i sport Glavnog grada.

U Zelenom salonu Hotela Crna Gora uručene su nagrade i najboljim sporstkim radnicima, najperspektivnijim sportsistima i najboljim ekipama.

Nagradu jednoj od najvećih rukometašica svih vremena koja je u dresu Budućnosti i danskih Slagelsa i Viborga osvojila šest Liga šampiona uručio je gradonačelnik Miomir Mugoša.

Popović je ove godine predvodila Ženski rukometni klub “Budućnost” do trofeja Lige šampiona, a sa crnogorskom reprezantacijom je osvojila srebrnu medalju na Olimpjskim igrama u Londonu.

Ona je nakon primanja pehara u obraćanaju medijima kazala da je 2012. godina bila izuzetno uspješna za crnogorski sport, a ne samo rukomet koji ona predstavlja.

“Iduće godine bićemo, iako je to teško, još uspješniji. Zahvaljujem se u svoje i ime sportista koji su nagrađeni, na priznanjima. Ovih dana me hoće bine, ali je vjerovatno to cijena slave. Nije mi krivo i vjerovatnno će još jedna nagrada koja će naći mjesto tamo gdje pripada. Zahvalila bi se još jednom svojim saigračicama, stručnom štabu, jer da nije bilo njih ne bi bilo ni svih ovih nagrada koje sam dobila posljednjih dana”, kazala je Popović, kojoj je prošle nedelje dobila prestižnu nagradu Glavno grada “19. decembar”.

Bonus video: