Barani nisu mogli bez tuče ni u Virpazaru: Prebili momke, pa pobjegli

"Kao po običaju, nakon što su završili posao, dali su se u bijeg"
894 pregleda 25 komentar(a)
Virpazar, Foto: Arhiva Vijesti
Virpazar, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 24.12.2012. 14:07h

Grupa Barana je u nedjelju u Virpazaru, kako pišu "Dnevne novine", bez razloga pretukla dvojicu Podgoričana.

Šćepan Bujić, Nikola Vujović i Marko Gojčević su ispred marketa "Voli" u Virpazaru prebili Filipa Bogdanovića i Ranka Đulića, koji je zadržan na liječenju u Kliničkom centru u Podgorici.

Nasilnici su mladiće udarali pesnicama i šutirali nogama.

"Kao po običaju, nakon što su završili posao, dali su se u bijeg", prenose "Dnevne novine" riječi izvora bliskog istrazi.

Uveliko poznati policiji

Bujić, Vujović i Gojčević su i od prije poznati policiji zbog više krivičnih djela.

Bujić je u novembru prošle godine uhapšen nakon što se 2 mjeseca skrivao, a tada je bio osumnjičen za pokušaj ubistva Alena Peročevića i Agrona Bedžetija.

Šćepan Bujić je sin Veselina Veska Bujića koji je više puta bio meta ili je sam učestvovao u obračunima u Baru, a na njega je spreman i atentat zbog čega je uhapšena organizovana grupa.

Gojčević je osumnjičen da je krajem septembra sa još dvojicom momaka pokušao da ubije Almedina Bahovića, i od tada je u bjekstvu.

Gojčević i Vujović su bili i akteri tuče u avgustu u marketu "Kaća" u Baru, kada je Vujoviću slomljen nos, a samo mjesec dana prije toga su zajedno sa Bujićem i još dvojicom momaka bez razloga pretukli petoricu mladiće u Sutomoru.

Bonus video: