Dvije osobe povrijeđene u 23 saobraćajne nezgode

Iz Operativnog centra Uprave policije saopšteno je da su izdata 362 naloga za uplatu novčanih kazni i da je podnijeto 36 prekršajnih prijava
0 komentar(a)
raskrsnica, Masine, saobraćaj, Foto: Vesko Belojević
raskrsnica, Masine, saobraćaj, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 23.12.2012. 09:21h

U Crnoj Gori u protekla 24 sata dogodile su se 23 saobraćajne nezgode, u kojima su dvije osobe lakše povrijeđene.

Iz Operativnog centra Uprave policije saopšteno je da su izdata 362 naloga za uplatu novčanih kazni i da je podnijeto 36 prekršajnih prijava.

Policija je oduzela 59 vozačkih dozvola.

Na jugu Crne Gore jutros se saobraća po suvim putevima, dok na sjeveru, i ponegdje u centralnim predjelima, mjestimično ima poledice, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).

Oni su upozorili da je zbog magle i niske oblačnosti vidljivost smanjena u kotlinama i u rječnim dolinama, kao i da je upotreba zimske opreme obavezna na svim putevima.

U toku je rekonstrukcija tunela Tivran, na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Berane, zbog čega će se saobraćati u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Na magistralnom putu Kotor-Lepetani zbog izgradnje kanalizacionog sistema Muo-Prčanj-Stoliv do završetka radova saobraćaj je u prekidu i preusmjeren na put preko Tivta.

Na magistralnom putu M-2 u mjestu Dobrota, zbog izgradnje prolaza za pješake, saobraćaće se u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom lokalnim putem kroz Dobrotu.

Jednom trakom naizmjenično saobraća se na dionicama Šćepan polje-Plužine kod tunela 50, na magistralnom putu Debeli Brijeg-Kamenari u mjestu Kumbor, i na putu Petrovac-Podgorica na lokalitetu Donji Bukovik.

Na raskrsnici Zavala, uz magistralni put M-2, na dionici Budva-Bečići, saobraća se u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Privremena saobraćajna signalizacija postavljena je i zbog rekonstrukcije cetinjske raskrsnice.

Bonus video: