Mihajlović uhapšen zbog sumnje da je povrijedio Draškovića

Pretpostavlja se da je Mihajlović nekoliko puta drškom pištolja po licu i glavi udario Draškovića
655 pregleda 3 komentar(a)
Diskoteka Insomnia, Foto: Vesko Belojević
Diskoteka Insomnia, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 20.12.2012. 14:44h

Podgorička policija uhapsila je Podgoričanina Milana Mihajlovića (27) zvanog Baćko, osumnjičenog da je nanio teške tjelesne povrede sugrađaninu Daliboru Draškoviću (34) ispred kluba “Insomnia” u samom centru Podgorice 6. decembra.

Mihajlović je bio u bjekstvu skoro dvije nedjelje, a uhapšen je u Ulici 13. jula.

Istražni sudija odredio mu je 30 dana pritvora.

Prema ranijim informacijama “Vijesti” iz podgoričke policije, Drašković je bio u društvu sa mlađim bratom Davorom (29) i drugom Vuksanom Vukovićem (25) kada je došlo do rasprave, a potom i do tuče sa Mihajlovićem.

Rasprava ispred “Insomnie”, prema istim informacijama, za tili čas se pretvorila u brutalni napad - osumnjičeni Mihajlović, navodno, munjevito je iz jakne izvadio pištolj kojim je nasrnuo na starijeg Draškovića.

Pretpostavlja se da je Mihajlović nekoliko puta drškom pištolja po licu i glavi udario Draškovića, a potom pobjegao iz centra grada.

Od siline udaraca, Draškoviću je polomljen nos, a zadobio je i druge brojne povrede po glavi zbog čega je zadržan na liječenju u bolnici.

Policija je o događaju obavijestila dežurnog tužioca. Protiv Mihajlovića je podnijeta krivična prijava za nanošenje teških tjelesnih povreda.

Bonus video: