Bojana Popović najbolji sportista Podgorice

Prema odluci Savjeta Sekretarijata za kulturu i sport Glavnog grada, najuspješniji klub je ŽRK Budućnost, a najbolji trener Dragan Adžić
0 komentar(a)
Bojana Popović, Foto: Boris Pejović, Boris Pejović
Bojana Popović, Foto: Boris Pejović, Boris Pejović
Ažurirano: 20.12.2012. 12:27h

Rukometašica Bojana Popović izabrana je za najboljeg sportistu Podgorice u ovoj godini.

Prema odluci Savjeta Sekretarijata za kulturu i sport Glavnog grada, najuspješniji klub je ŽRK Budućnost, a najbolji trener Dragan Adžić.

Perspektivni sportisti Podgorice su Arso Milić (džudo), Lazar Ćupić (džudo), Jovana Marić (karate), Mario Hodžić (karate), Božica Mujović (košarka), Boris Cmiljanić (fudbal) i Lazar Vuletić (karate).

Odlučeno da se za razvoj i promociju sporta osoba sa invaliditetom dodijeli priznanje Igoru Tomiću, a za poseban doprinos u razvoju školskog sporta profesorima Lakiću Janketiću (OŠ „Savo Pejanović”) i Đukanu Mrdaku (Mašinska škola „Ivan Uskoković”).

Vladimir Đuričković i Branko Marković dobili su priznanja za dugogodišnji rad i izuzetan doprinos u razvoju, organizovanju i unapređenju sporta.

Za izuzetne sportske rezultate u 2012. godini dodijeljena su priznanja ženskoj rukometnoj reprezentaciji Crne Gore, Marini Raković, univerzitetskoj karate reprezentaciji Crne Gore i košarkaškoj reprezentaciji Crne Gore - veterani.

Svečano proglašenje najuspješnijih sportista Podgorice biće održano u ponedjeljak u hotelu „Crna Gora”.

Bonus video: