Olivija Kulpo je Mis univerzuma

Na jučerašnjem takmičenju učestovalo je 88 djevojaka, a za prvu i drugu pratilju proglašene su Filipinka Dženin Tugonon, odnosno Venecuelanka Irena Sofija Eser Kvintero
9 komentar(a)
Ažurirano: 20.12.2012. 11:13h

Amerikanka Olivija Kulpo pobijedila je na takmičenju za Mis univerzuma u Las Vegasu, što je prvi put u posljednjh 15 godina da je državljanka SAD proglašena za najljepšu ženu na svijetu.

Na ovom takmučenju predstavnica Crne Gore je bila Andrea Radonjić.

Na jučerašnjem takmičenju učestovalo je 88 djevojaka, a za prvu i drugu pratilju proglašene su Filipinka Dženin Tugonon, odnosno Venecuelanka Irena Sofija Eser Kvintero.

Dvadesetogodišnja Olivija Kulpo odrasla je među muzičarima, svira violončelo, a kako se navodi na sajtu posvećenom izboru za Mis unievrzuma, voli da ide u bioskop, na koncerte i u muzeje.

Ovogodšnje, 61. takmičenje za Mis univerzuma održano je u raskošnom hotelskom kompleksu Planet Holivud u Las Vegasu, a voditelji su bili Endi Koen i Đulijana Rančić.

Medju članovima žirija bili su glumac i pjevač Dijego Boneta, venecuelanski bejzbol igrač Pablo Sandoval i Mis univerzuma iz 2010. godine, Meksikanka Himena Navarete. Posljednja Amerikanka Mis unievrzuma bila je Bruk Mahealani Li, koja je pobijedila na takmičenju za najljepšu ženu na svijetu 1997. godine.

Galerija

Bonus video: