Podgorica: Policija tražila petarde, pronašla skank

Mladić je uhapšen na parkingu u blizini te škole, nakon što su službenici Uprave policije kontrolisali automobil podgoričkih registarskih oznaka
13 komentar(a)
skank, Foto: Uprava policije
skank, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 19.12.2012. 19:52h

U blizini Osnovne škole “Milorad Musa Burzan” podgorička policja je uhapsila Podgoričanina Z.M. (28) i od njega oduzela manju količinu skanka.

Prema informacijama “Vijesti” iz policije, kontakt policajac je prilikom sprovođenja akcije “Petarda” primijetio sumnjivog mladića u blizini škole i o tome obavijestio kolege.

Mladić je uhapšen na parkingu u blizini te škole, nakon što su službenici Uprave policije kontrolisali automobil podgoričkih registarskih oznaka, u kom su ga zatekli kako pravi “džoint”.

On je u torbici imao devet zamotuljaka u kojima se nalazila biljna materija, za koju se sumnja da je skank. U njegovom stanu pronađeno je još 17 zamotuljaka u kojima se nalazio skank i vaga.

Ukupna količina zaplijenjene droge je oko 100 grama.

“Sumnja se da je Z.M. nabavljao opojnu drogu skank radi ulične prodaje na što ukazuje broj pakovanja. Pronađena materija će biti poslata na vještačenje u Forenzički centar”, saopšteno je iz Uprave policije.

Sagovornik “Vijesti” iz policije kazao je da je mladić na saslušanju priznao da je dilovao drogu i da je inspektorima rekao da u svom stanu ima još 100 grama marihuane.

Zbog osnovane sumnje da je počinio krivično dijelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga protiv njega je juče podnijeta krivična prijava.

Bonus video: