Crnogorski muzičari Olivera Tičević i Filip Gavranović nastupaju u Austriji

Oni su dobili poziv od produkcijske kuće Dafne kao muzičari koje su odabrali radi predstavljanja Crne Gore
1 komentar(a)
Ažurirano: 18.12.2012. 20:42h

Koncert Olivere Tičević (sopran) i Filipa Gavranovića (gitara) “Božić iz Crne Gore” biće održan 19. decembra u sali RadioKulturhaus u Beču u Austriji. Na koncertu će Tičević i Gavranić predstaviti crnogorske običaje i kulturu kroz muziku.

“Kulturu i običaje Božića publici u Beču ćemo približiti našim aranžmanima božićnih pjesama kao i aranžmanima izvornih pjesama. Vrlo je zahtjevno imati ovakvu odgovornost, ali pošto mnogo volimo Božic kao praznik i radujemo mu se, onda je zaista lijepo stvarati u tom duhu. Akcenat je na pjesmi, jer je upravo muzika ta koja spaja sve, pa ćemo probati da prenesemo dio emocija, a to je najbitnije”, kazala je Tičević “Vijestima”.

Tičević i Gavranović su dobili poziv od produkcijske kuće Dafne kao crnogorski muzičari koje su odabrali radi predstavljanja Crne Gore.

Filip Gavranović

Koncertni program će moći da se prati uživo preko interneta. Koncert organizuje Daphne music, Ambasada Crne Gore u Austriji i Wieser Verlag, uz podršku privatne banke Raiffeisenlandesbank Oberösterreich.

Bonus video: