Četiri osobe povrijeđene u 28 saobraćajnih nezgoda

Iz AMSCG upozoravaju da su na putevima pored rijeka i kosina mogući odroni
0 komentar(a)
Podgorica snijeg saobraćaj, Foto: Zoran Đurić
Podgorica snijeg saobraćaj, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 18.12.2012. 08:10h

U Crnoj Gori se u protekla 24 sata dogodilo 28 saobraćajnih nezgoda, u kojima su četiri osobe lakše povrijeđene.

Iz Operativnog centra Uprave policije saopšteno je da je izdato 288 naloga za uplatu novčanih kazni i da je podnijeta 71 prekršajna prijava.

Policija je oduzela 51 vozačku dozvolu.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim putevima, a magla smanjuje vidljivost po kotlinama i duž rijeka, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).

Iz AMSCG upozoravaju da su na putevima pored rijeka i kosina mogući odroni.

U toku je rekonstrukcija tunela Tivran, na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Berane, zbog čega će se saobraćati u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Na magistralnom putu Kotor-Lepetani zbog izgradnje kanalizacionog sistema Muo-Prčanj-Stoliv do završetka radova saobraćaj je u prekidu i preusmjeren na put preko Tivta.

Na magistralnom putu M-2 u mjestu Dobrota, zbog izgradnje prolaza za pješake, saobraćaće se u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom lokalnim putem kroz Dobrotu.

Saobraćaj za sve vrste motornih vozila biće zatvoren do 21. decembra na starom putu Podgorica-Danilovgrad, poslije skretanja za Malo brdo na desnoj traci, zbog pripremnih radova za izgradnju potpornih zidova. U tom periodu saobraćaće se naizmjenično jednom kolovoznom trakom.

Jednom trakom naizmjenično saobraća se na dionicama Šćepan polje-Plužine kod tunela 50, na magistralnom putu Debeli Brijeg-Kamenari u mjestu Kumbor, i na putu Petrovac-Podgorica na lokalitetu Donji Bukovik.

Na raskrsnici Zavala, uz magistralni put M-2, na dionici Budva-Bečići, saobraća se u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Privrmena saobraćajna signalizacija postavljena je i zbog rekonstrukcije cetinjske raskrsnice.

Bonus video: