Miloš Šćepanović najbolji sportista Herceg Novog

Glavni konkurenti su mu bili njegovi klupski drugovi Vladimir Gojković i Aleksandar Radović, te najbolji jedriličar Milivoj Dukić.
53 pregleda 0 komentar(a)
Šćepanović, Foto: Beta/AP
Šćepanović, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 17.12.2012. 20:06h

Golman vaterpolo reprezentacije i kapiten Jadrana Miloš Šćepanović ponovo je najbolji sportista godine u Herceg Novom, po izboru aktiva sportskih novinara i opštinskih predstavnika za sport.

Osvojena srebrna medalja na Evropskom prvenstvu u Ajndhovenu i četvrto mjesto na Olimpijskim igrama u Londonu, te osvajanje titule prvaka države, Jadranske lige i nacionalnog Kupa, nepobitni su argumenti koji Šćepanovića u vrlo jakoj konkurenciji guraju za nijansu ispred ostalih.

Glavni konkurenti su mu bili njegovi klupski drugovi Vladimir Gojković i Aleksandar Radović, te najbolji jedriličar Milivoj Dukić.

"Dukić je imao izvanrednu godinu za sobom, jer je pored odličnog rezultata na Olimpijskim igrama, osvojio i drugo mejsto na juniorskom prvenstvu Evrope. Ipak, Šćepanovićevi rezultati su za nijansu jači zbog seniorskog srebra na prvenstvu Starog kontinenta, ali i uspjeha sa Jadranom"’, objašnjenje je odluke o izboru sportiste godine u Herceg Novom.

Vaterpolo klub Jadran je proglašen za najbolji sportski kolektiv u Herceg Novom.

Za životno djelo nagradu je dobio bivši vaterpolista, osvajač prve olimpijske medalje među hercegnovskim sportistima, Dejan Dabović, a nagradu za sportskog radnika godine dobio je predsjednik karate kluba Jadran Dragan Šakotić.

Bonus video: