Pinjatić: Ne bojim se kamataša iz "Granda", ne znam ko su ti ljudi

Kao i svi ljudi, danas i ja dugujem, ali porodici i prijateljima i nikome više
17 komentar(a)
Đorđije Pinjatić, Foto: Luka Zeković
Đorđije Pinjatić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 17.12.2012. 09:13h

Bivši poslanik i jedna od optuženih u slučaju Zavala, Đorđe Pinjatić, zahtijevao je od policije da uradi bezbjedonosnu procjenu, njega i njegove porodice zbog, kako je naveo, "agresivnog ponašanja određene osobe".

On je demantovao da je riječ o kamatašima, te "ekipi iz Granda", kako su objavili mediji, navodeći da "nikome ništa ne duguje izuzev porodici i prijateljima".

Mediji su danas objavili da je Pinjatić zatražio procjenu bezbjedonosne situcije, zbog dugovanja kamatašima iz podgoričkog kafea Grand.

"Kao što sam tvrdio i ranije, moje povrijeđivanje i još uvijek loše zdravstevno stanje nema nikakve veze sa mojim sukovom sa bilo kim, pa i sa kamatašima. Povrede su nastale kroz vršenje privatih i porodičnih obaveze, a nikako bilo čim drugim", kazao je Pinjatić za "Vijesti" koji je i dalje narušenog zdravlja i loše se kreće.

Pinjatić je prije dva i po mjeseca zadobio prelom noge ispred svoje porodične kuće, prilikom seljenja.

"Kao što sam tvrdio i ranije, moje povrijeđivanje i još uvijek loše zdravstevno stanje nema nikakve veze sa mojim sukovom sa bilo kim, pa i sa kamatašima. Povrede su nastale kroz vršenje privatih i porodičnih obaveze, a nikako bilo čim drugim"

Kako je "Vijestima rečeno" u budvanskoj policiji o slučaju je upoznat osnovni državni tužilac, koji je ocijenio da tu nema elemenata krivičnog djela, a budvanska policija obaviće razgovor sa osobom koju je Pinjatić označio da mu ugorožava bezbjednost.

Bonus video: