Hapšenje u Budvi: Kod Danilovgrađanina našli heroin, sumnjaju da je htio da ga proda

"Pregledom vozila policijski službenici su pronašli i oduzeli dva pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije svijetlobraon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin težine 45,8 grama, koja je bila upakovana u dvije pvc kesice težine od po 42,4 grama i 3,4 grama"
263 pregleda 5 komentar(a)
lisice, hapšenje, Foto: Shutterstock
lisice, hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 19.06.2018. 12:51h

Budvanska policija uhapsila je N.L. (32) iz Danilovgrada, nakon što su pretresom njegovog vozila pronašli 46 grama heroina.

Iz policije je saopšteno da su oko tri sata i četrdeset minuta iza ponoći, u Ulici 22. novembra, zaustavili vozilo marke „Toyota Avensis”, kojim je upravljao Danilovgrađanin.

"Pregledom vozila policijski službenici su pronašli i oduzeli dva pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije svijetlobraon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin težine 45,8 grama, koja je bila upakovana u dvije pvc kesice težine od po 42,4 grama i 3,4 grama. Daljim pregledom lične torbice N.L. policijski službenici su pronašli tri mobilna telefona, dvije SIM kartice i novac u iznosu od 240 eura za koji se sumnja da je stečen prodajom opojne droge" navodi se u saopštenju.

Kako se navodi dalje u saopštenju lice je predato službenicima Odsjeka za borbu protiv droge, a daljom istragom se došlo do sumnje da je namjeravao da proda drogu u Budvi.

Pronađeni heroin biće upućen u Forenzički centar radi vještačenja.

"O događaju je obaviješten državni tužlac u Višem državnom tužilštvu u Podgorici koji je naložio da se N.L. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena prozvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: