Mladići iz Mojkovca rekli da nijesu planirali da ubiju Kneževića

Otac okrivljenih izrazio je žaljenje i kajanje zbog toga što su njegovi sinovi to napravili. On se izvinio porodici ubijenog, navodeći da je spreman da pomogne
600 pregleda 6 komentar(a)
Zoran Knežević, ubistvo, Foto: Beća Čoković
Zoran Knežević, ubistvo, Foto: Beća Čoković
Ažurirano: 14.12.2012. 18:13h

Mojkovčani Dario D.Bjelić (18), njegov maloljetni brat D. B. (17) i njihov drug Milan Radulović (19) kazali su juče u Višem sudu u Bijelom Polju da se kaju što su ubili sugrađanina Zorana Kneževića (46).

Oni su priznali da su izvršili zločin, ali i negirali da su to smišljeno i planski napravili.

Dario je, međutim, kazao da je poznavao Kneževića i da je čuo da je pokojnik prodao neku stoku.

Otac okrivljenih Dragan Bjelić, izrazio je žaljenje i kajanje zbog toga što su njegovi sinovi to napravili. On se izvinio porodici ubijenog, navodeći da je spreman da pomogne

Nož kojim je ubijen Knežević, kako je rekao, sakrio je ispod kreveta u svojoj kući, a policiji je predat nakon što ih je otac prijavio policiji.

Otac okrivljenih Dragan Bjelić, izrazio je žaljenje i kajanje zbog toga što su njegovi sinovi to napravili. On se izvinio porodici ubijenog, navodeći da je spreman da pomogne.

Rekao je da je dvaput pokušavao da se pomiri sa tom familijom, ali da su Kneževići to odbili.

Sinove je, kako je objasnio, prijavio policiji, jer je osjetio da nešto kriju. Kazao je da su sinovi bili dobri i da su slušali do „ovog tragičnog događaja“.

Sud je donio rješenje da se obavi psihijatrijski pregled okrivljenih.

Glavni pretres nastaviće se 5. februara.

Bonus video: