Bakoč (38) osumnjičen da je podmetnuo požar u svom stanu

Danilovgradska policija uhapsila je Bakoča u blizni kružnog toka dok je pokušavao ući u autobus, koji je prevozio putnike do Nikšića
81 pregleda 1 komentar(a)
Bakoč požar Danilovgrad, Foto: Jelena Jovanović
Bakoč požar Danilovgrad, Foto: Jelena Jovanović
Ažurirano: 13.12.2012. 17:12h

Danilovgrađanin Veselin Bakoč (38) uhapšen je zbog sumnje da je zapalio svoj stan čime je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

Bakoč je uhapšen sat nakon što je podmetnuo požar, dok je pokušavao pobjeći iz Danilovgrada.

Iz Uprave policije saopšteno je da je Ispostava policija Danilovgrad u 13.15 časova dobila prijavu o požaru u ulici Blaža Mrakovića u Danilovgradu i da su odmah na lice mjesta upućeni policijski službenici.

"Policijski službenici su, s obzirom da se radilo o požaru većeg inteziteta, od kojeg je prijetila relativna opasnost od proširivanje na druge stanove i eventualno kompletnu stambenu zgradu, pomogli Vatrogasnoj jedinici u gašenju požara i evakuaciji građana. Nakon pola sata, požar je lokalizovan a potom i ugašen", saopšteno je iz policije.

Danilovgradska policija brzo je rasvijetlila slučaj, a zatim i locirala Bakoča koji je uhapšen u blizni kružnog toka na magistrali, dok je pokušavao ući u autobus, koji je prevozio putnike do Nikšića.

Od Bakoča je u policijskim prostorijama uzeta izjava, a uz krivičnu prijavu je predat nadležnom tužiocu.

Bonus video: