Marović putuje u Akapulko u januaru, sretan što će pobjeći od "minusa" u CG

Marović će u filmu meksičke produkcije tumačiti ulogu doktora koji spasava život djevojčice oboljele od leukemije
137 pregleda 2 komentar(a)
Bojan Marović, Foto: Facebook
Bojan Marović, Foto: Facebook
Ažurirano: 13.12.2012. 18:25h

Uprkos tome što je crnogorski pjevač Bojan Marović, još u novembru trebalo da počne sa snimanjem filma “Crne stijene” u Akapulku, njegov odlazak je odložen za januar.

Prema riječima popularnog Podgoričanina, vizu je dobio sa deset dana zakašnjenja, zbog čega bi se u Meksiku zadržao duže od planiranog, pa ne bi bio u mogućnosti da održi koncerte koje je zakazao tokom ljeta.

"Zbog dva veoma bitna papira, put je odložen za deset dana. Radi toga bih morao da pomjerim koncert u Kragujevcu koji sam imao prekjuče. To bi poremetilo ostale nastupe, a dogovori se moraju poštovati”, kazao je pjevač koji će tokom decembra nastupiti u Zrenjaninu i Zagrebu, dok će za doček Nove godine zabavljati publiku u Kruševu u Makedoniji.

“Moj odlazak je morao da se pomjeri, pa smo došli do dogovora da se moje scene snimaju u januaru. Meni je pomalo i drago zbog toga, jer su ovdje za taj period najavili temperaturu u minusu, a ja ću tada biti u toplim krajevima”, objašnjava je Marović.

On će, kako je ranije naveo, u filmu meksičke produkcije tumačiti ulogu doktora koji spasava život djevojčice oboljele od leukemije. Pjevač je prvobitno bio angažovan kao kompozitor, ali su producenti na osnovu njegovih fotografija odlučili da ga angažuju i kao glumca. Marović čija je pjesma “Za tebe i mene” naslovna u filmu je kazao i da se odrekao honorara, jer će sve ići u humanitarne svrhe.

Bonus video: