Jedna osoba povrijeđena u 21 saobraćajnoj nezgodi

Iz Operativnog centra Uprave policije saopšteno je da je izdat 381 nalog za uplatu novčanih kazni i da je podnijeta 31 prekršajna prijava
0 komentar(a)
Rožaje, snijeg, Foto: Rahman Škrijelj
Rožaje, snijeg, Foto: Rahman Škrijelj
Ažurirano: 13.12.2012. 08:44h

U Crnoj Gori se u protekla 24 sata dogodila 21 saobraćajna nezgoda u kojima je jedna osoba lakše povrijeđena.

Iz Operativnog centra Uprave policije saopšteno je da je izdat 381 nalog za uplatu novčanih kazni i da je podnijeta 31 prekršajna prijava.

Policija je oduzela 23 vozačke dozvole i tri para registarskih tablica

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i mjestimično klizavim putevima, a na sjeveru je smanjena vidljivost zbog magle, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.

Put Plužine-Šćepan polje zatvoren je za teretna vozila, a saobraća se jednosmjerno na mjestima usova.

Kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjeno je kretanje na putevima Nikšić-Šavnik, Šavnik-Žabljak, Nikšić-Plužine, a na putu Vilusi-Vraćenovici teretna vozila saobraćaju naizmjenično.

U toku je rekonstrukcija tunela Tivran, na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Berane, zbog čega će se saobraćati u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Na magistralnom putu Kotor-Lepetani zbog izgradnje kanalizacionog sistema Muo-Prčanj-Stoliv do završetka radova saobraćaj je u prekidu i preusmjeren na put preko Tivta.

Na magistralnom putu M-2 u mjestu Dobrota, zbog izgradnje prolaza za pješake, saobraćaće se u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom lokalnim putem kroz Dobrotu.

Saobraćaj za sve vrste motornih vozila biće zatvoren do 21. decembra na starom putu Podgorica-Danilovgrad, poslije skretanja za Malo brdo na desnoj traci, zbog pripremnih radova za izgradnju potpornih zidova. U tom periodu saobraćaće se za naizmjenično jednom kolovoznom trakom.

Jednom saobraćajnom trakom naizmjenično se saobraća na dionicama Šćepan Polje-Plužine kod tunela 50, na magistralnom putu Debeli Brijeg-Kamenari u mjestu Kumbor i na magistralnom putu Petrovac-Podgorica u mjestu Donji Bukovik.

Bonus video: