ZAVEDITE GA

Otkrijte male tajne zavođenja

Svi pravi muškarci složni su u jednom – nema ništa seksipilnije i privlačnije od samouvjerene žene. Kao što i same znate, samouvjerenost se ne gradi preko noći. Za to je potrebno vrijeme.
0 komentar(a)
Ažurirano: 12.12.2012. 14:33h

Ovo su savjeti američkih seksologa i psihologa koji će vam pomoći da u kratkom vremenu osvojite momka koji vam se sviđa.

Moć mirisa

Miris je jedan od najsnažnijih podsvjesnih činioca koji utiče na naše procjene i odluke. U jednome istraživanju čak 89 posto muškaraca je izjavilo da miris može da poveća privlačnost žene.

Od davnina su žene umjele da zavode svoje muškarce mirisom, pa je vrijeme da tu taktiku primijenite i vi. Odaberite miris koji vam najviše odgovara i koji govori o vama, a potom ostanite dosljedni. Neka ga on uvijek vezuje za vas.

Malo pokažite, a puno skrijte

Ako mislite da muškarce privlače žene koje se oskudno odlače, varate se. Možda će se za takvom okrenuti, ali njihovu pažnju ipak zaokupljaju one žene koje su obučene seksi, ali njihova odjeća ne otkriva previše.

Uz to, vrlo je važno da se osjećate seksi u svojoj koži i odjeći, jer onda tako i zračite. Dakle birajte odjeću u kojoj se osjećate prijatno i seksi, i na pretjerujte s dekolteima i minićima.

Budite samouvjerene

Svi pravi muškarci složni su u jednom – nema ništa seksipilnije i privlačnije od samouvjerene žene. Kao što i same znate, samouvjerenost se ne gradi preko noći. Za to je potrebno vrijeme. Odvojte onoliko vremena koliko vam je potrebno. Izgradite novu sebe – onu koja će se dobro osjećati u sopstvenoj koži.

Pokažite zainteresovanost

Iako kratkotrajna nedostupnost ima svoje mjesto u igri zavođenja, nikako ne pretjerujte. Diskretno mu pokažite da vam se sviđa i da ste zainteresovani. To ne znači da treba da mu izjavljujete ljubav ili pravite zajedničke planove za budućnost poslije deset minuta poznanstva.

Jednostavno, gledajte ga u oči, igrajte se kosom, osmijehnite mu se, okrenite tijelo prema njemu. Neverbalnom komunikacijom poručite mu da vas zanima.