Snimanje "Istjerivača duhova 3" bez Bila Mareja

Vijest da Bila Mareja nećemo gledati u "Istjerivačima 3" potvrdio je i njegov filmski kolega Den Ejkrojd u intervju za "Eskvajer"
102 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 09.12.2012. 18:01h

Iako je do nedavno bilo neizvjesno da li će biti "Istjerivača duhova 3", Den Ejkrojd ističe da će biti trećeg nastavka filmskog hita, ali bez Bila Mareja, prenosi E!.

Doktor Rej Stanc iz "Istjerivača duhova" je naglasio da nema više vremena za gubljenje

Čuveni komičar je ranije odbijao ponudu filmske kompanije sa obrazloženjem da scenario nije dovoljno dobar. Iako je njegova odluka odlagala početak snimanja, na kraju je odlučeno da se vrijeme više ne gubi i da se ljubiteljima filma pruži i treći dio.

Vijest da Bila Mareja nećemo gledati u "Istjerivačima 3" potvrdio je i njegov filmski kolega Den Ejkrojd u intervju za "Eskvajer".

Ejkrojd i Ivan Rejtman reditelj su konačno zadovoljni scenarijom za treći dio, a Marej ne posjeduje više veto da zaustavi snimanje nastavka.

"On je to pravo izgubio kad je prije dvije godine rekao: Ne želim više da učestvujem u ovome. Postoji jedna klauzula u ugovoru koja kaže da ako on odbije tri ili četri ponude, gubi pravo da utiče na tok snimanja", dodao je Ejkrojd.

"Može se vratiti u svakom trenutku i priključiti ekipi"

Doktor Rej Stanc iz "Istjerivača duhova" je naglasio da nema više vremena za gubljenje i da je krajnji trenutak da filmska kuća krene sa snimanjem inače će i oni ostati bez prava da nastave sa filmom, jer će dalje odlaganje dovesti do toga da Ejkrojd odustane, a bez njega nastavak nije moguć.

On je istakao da je Marej uvijek dobrodošao ukoliko promijeni svoju odluku.

"Uvijek će biti uloge za njega. Može se vratiti u svakom trenutku i priključiti ekipi. Postojaće taj problem, dio koji će morati da riješe njegovi advokati i filmska kompanija, ali je njegov kreativni doprinos uvijek poželjan", dodao je Den Ejkrojd.

Galerija

Bonus video: