Vozilom nenamjerno udario policajca

Nezgoda se dogodila dok je Darko Vujošević sa kolegom Željkom Bojanovićem zaustavljao vozače, kako bi “očistio” cestu kuda je trebalo da prođe delegacija predsjednika Albanije
175 pregleda 8 komentar(a)
Darko Vujošević, Foto: Zoran Đurić
Darko Vujošević, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 06.12.2012. 01:29h

Saobraćajni policajac Darko Vujošević imao je sreće juče u Tuzima - nakon što ga je udario "pasat" prošao je samo sa nagnječenjem lijeve ruke i desne noge, zbog čega je završio na pregledima u Urgentnom bloku.

Nezgoda se dogodila u 17.15 časova na skretanju kod zgrade policije u Tuzima, dok je Vujošević sa kolegom Željkom Bojanovićem zaustavljao vozače, kako bi “očistio” cestu kuda je trebalo da prođe delegacija predsjednika Albanije Bujara Nišanija.

Dok je, kako kaže, po propisima i sa kompletnom opremom zaustavljao automobile, vozač “pasata” na vrijeme nije shvatio njegovu naredbu, već je ga je udario.

Od siline udara, policajac je pao, kolega mu je pomogao da se pridigne, nakon čega je prebačen u Urgentni centar KC-a, gdje su se obavljala brojna snimanja.

Policija je uzela tragove na mjestu nezgode, ali i izjavu od vozača “pasata”, koji se pravdao da na vrijeme nije uspio da zaobiđe policajca.

Bonus video: