u čast džeta

Džon Travolta i Olivija Njutn-Džon ponovo pjevaju zajedno

Travolta i Olivija su igrali Denija i Sendi u "Briljantinu" 1978, zasnovanom na istoimenoj komediji-mjuziklu koji govori o srednjoškolcima iz 1950-ih godina
58 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 04.12.2012. 09:13h

Mitski filmski par, Džon Travolta i Olivija Njutn-Džon, pjevali su zajedno prvi put od filma "Briljantin", na božićnom albumu snimljenom u znak sjećanja na glumčevog sina Džeta, koji je umro 2009. 

"Olivija i ja uvijek smo želeli da ponovo sarađujemo, ali bilo je potrebno da to bude dobar projekat, nešto kvalitetno, pošto bi u suprotnom postojao osjećaj da nešto silite", kazao je Travolta u intervjuu za australijski sajt Ferfeks medija.

Na albumu, snimljenom za Fondaciju "Džet Travolta" i fondaciju za borbu protiv raka Olivije Njutn-Džon u Melburnu, biće i jedna pjesma Džona Farara, autora numere "You're the One That I Want"

Glumački par u tom filmu je otpjevao pesmu "You're the One That I Want", koja je postala veliki hit i u svijetu je prodata u desetine miliona primjeraka.

"Volim da pjevam i nemam često priliku da to radim", kazao je Travolta, koji je na božićnom albumu "This Christmas" angažovao i Barbaru Strajsend i Tonija Beneta.

Na albumu, snimljenom za Fondaciju "Džet Travolta" i fondaciju za borbu protiv raka Olivije Njutn-Džon u Melburnu, biće i jedna pjesma Džona Farara, autora numere "You're the One That I Want".

"Za nas je to divan način da radimo stvari koje su nam drage i da pružimo obožavaocima nešto u čemu bi voljeli da nas vide zajedno", kazala je Olivija Njutn-Džon.

Džet Travolta umro je 2. januara 2009. od napada epilepsije, dok je s porodicom bio na odmoru na Bahamima.

Travolta i njegova žena, glumica Keli Preston, imaju i ćerku rođenu 2000. i dvogodišnjeg sina.

Galerija

Preporučujemo za Vas