Stiven Tajler platio 80 dolara i postao sveštenik

Frontmen Aerosmita se odmah ponudio da vjenča pjevača Džastina Bibera i manekenku Hajli Boldvin koji su se vjenčali samo u opštini u Njujorku, ali ne i u crkvi
88 pregleda 2 komentar(a)
Stiven Tajler, Foto: Reuters
Stiven Tajler, Foto: Reuters
Ažurirano: 08.12.2018. 06:37h

Frontmen grupe Aerosmit, 70-godišnji Stiven Tajler, postao je sveštenik Univerzalne životne crkve i moći će da venčava parove u SAD.

Američki sajt TMZ navodi da je Tajler pohađao kurs na internetu koji organizuje Univerzalna životna crkva, onlajn crkvena zajednica koja nudi mogućnost obavljanja sveteničkih dužnosti za "ljude različitih kultura, vjeroispovijesti i uvjerenja”.

Navodi se da je vođa Aerosmita kurs platio 80 dolara, a nakon uspješnog pohađanja i dobijenog seritifikata roker je dobio status sveštenika i dozvolu da vjenčava parove, prenosi B92.

Prema podacima TMZ, minimalna cijena njegovih usluga iznosi 200.000 dolara.

Navodi se da nakon što je prošlog vikenda pomogao sinu da razmijeni zavjete sa vjerenicom, Tajler želi da nudi usluge i drugima, a prvo je krenuo od kolega.

Tako se odmah ponudio da vjenča pjevača Džastina Bibera i manekenku Hajli Boldvin koji su se vjenčali samo u opštini u Njujorku, ali ne i u crkvi.

"Džastine, treba da se vjenčaš, a ja sam pravi čovjek za to", poručio je Tajler, dodavši da je i bubnjar Mik Flitvud nedavno postao sveštenik.

Preporučujemo za Vas