Policija u Baru rasvijetlila tri krađe

Iz Uprave policije istilu da je dobra saradnja policije i građana i ovog puta omogućila da se krivična djela rasvijetle u veoma kratkom roku
64 pregleda 0 komentar(a)
policija, Foto: Uprava policije
policija, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 23.11.2012. 13:18h

Barska policija rasvijetlila je tri krivična djela iz oblasti imovinskih delikata, uhapsila Barane M.U. (36) i V.G. (28) i Nikšićanku M.S. (27)i podnijeli poseban izvještaj kao dopunu krivičnim prijavama podnesenim po nepoznatim počiniocioma.

Iz Uprave policije je saopšteno da se osnovano sumnja da je M.U. je, počinio krivično djelo zloupotreba ovlašćenja u privredi.

On je, radeći kao magacioner u jednom preduzeću u Baru ukrao izvjesnu količinu hidroizolacionog materijala vrijednosti od oko 1700 eura, a zatim ga, sumnja policija, prodao.

Nikšićanka M.S. je, sumnja policija, 22. novembra oko 14,00 časova u naselju Bjeliši ušla u otključani apartman hotela "Faros", u jednom apartmanu izvršila djelimičnu premetačinu, ukrala dva zlatna prstena vrijednosti od oko 500 eura i zlatne minđuše vrijednosti od oko 100 eura.

"Službenici Područne jedinice Bar su hitrom intervencijom zatekli imenovanu u apartmanu i pronašli otuđeni nakit koji je uz potvrdu oduzet", saopšteno je iz policije.

V.G. se sumnjiči da je počinio krivično djelo teške krađe u pokušaju. Policija sumnja da je on tokom noći između četvrtka i petka oko 03,25 sati, nasilno otvorio prozor na spratu jednog ugostiteljskog objekta, ušao unutra i započeo premetačinu.

"Brzom intervencijom policijskih službenika ovo lice je zatečeno u objektu čime je spriječen u daljem izvršenju krivičnog djela.

M.U., M.S. i V.G. (28) su, uz posebni izvještaj kao dopunu krivičnim prijavama po nepoznatom počiniocu, predati Osnovnom državnom tužiocu u Baru", saopštila je policija.

Iz Uprave policije istilu da je dobra saradnja policije i građana i ovog puta omogućila da se krivična djela rasvijetle u veoma kratkom roku.

Bonus video: