Pljevljaci pljačkali nožem

Pretresom stana koji koristi S.H. pronađena je i privremeno oduzeta tzv. fantomka, pvc folija sa vidljivim opiljcima biljne materije nalik na marihuanu
0 komentar(a)
Ivan Bušković, hapšenje, Foto: Vesko Belojević
Ivan Bušković, hapšenje, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 21.11.2012. 14:19h

Pljevljaci Dž.K. (24) i S.H.(23), uhapšeni su zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo razbojništvo u pokušaju, a uhapšenom S.H. na teret se stavlja i krivično dijelo omogućavanje uživanja opojnih droga.

Iz Uprave policije je saopšteno da se sumnja da su njih dvojica maskirani, 19.novembra oko 09.45h, ušla u prostorije agencije ,,Mladost’’, koja se nalazi na trgu Đorđija Peruničića u Pljevljima, i uz prijetnju nožem od radnika agencije zatražili novac.

"Jedno od ovih lica je, kako se sumnja, uspjelo da otvori fioku stola i pošto nijesu pronašli novac napustili su prostorije i udaljili se u nepoznatom pravcu. Policija je efikasnim sprovođenjem aktivnosti, istog dana identifikovala lica koja se sumnjiče da su počinila krivično djelo razbojništvo u pokušaju, i po nalogu nadležnog tužioca izvršila pretres stambenih objekata koje koriste Dž.K. i S.H.", saopšten oje iz policije.

Pretresom stana koji koristi S.H. pronađena je i privremeno oduzeta tzv. fantomka, pvc folija sa vidljivim opiljcima biljne materije nalik na marihuanu i tri ručno izrađene cigarete od biljne materije nalik na marihuanu. U stanu koji koristi Dž.K. pronađena su i oduzeta dva noža - lovački i takozvani patent.

Izuzeta biljna supstanca i noževi biće upućeni na potrebna vještačenja u Forenzički centar.

Uhapšeni su danas, uz poseban izvještaj, predati zamjeniku Osnovnog državnog tužioca u Pljevljima na dalju nadležnost.

Bonus video: