Minska polja

Izbjegavajte ove teme sa svojim dragim

1 komentar(a)
odnosi, Foto: Www.shutterstock.com
odnosi, Foto: Www.shutterstock.com
Ažurirano: 27.03.2019. 19:24h

Postoje neke stvari koje mogu da unište tek razbuktalu romansu. Minska polja koja bi trebalo da izbjegavate otkriva dr Diana Kirschner, autorka knjige o savjetima u vezi “Love In 90 Days”.

Šta stvarno mislite o njegovim roditeljima

Nemojte to da radite. Čak i kada on zna da je njegova mama noćna mora i želi sve da kontroliše, braniće je čak i kada vi ukazujete na očigledno.

 

Zašto ste u kupatilu proveli 15 minuta

Naravno, svi imamo biološke potrebe, ali ništa ne ubija romantiku brže od raspravljanja što se sve događalo unutar WC-a.

Ko vam se sviđa od slavnih muškaraca

Naravno, svi znamo da je Ryan Gosling seksi. Čak i vaš dragi to zna. Ali, spominjati to pred njim samo će uzrokovati da se osjeća loše ili da bude ljubomoran. Kako bilo, ne želite takvu reakciju.

Koliko vam treba da se pripremite

Da biste održali iskru, neke stvari treba da ostavite tajnovitima.

To znači da pripreme pred izlazak držite za sebe. Želite da se usredsredite na krajnji rezultat, ne na trud koji je potreban da do toga dođe.

Pitanja debljine

Muškarce uvijek izluđuje kada ih djevojka pita da li u nečemu izgleda debelo ili je li se udebljala. Muškarci se teško nose s tim pitanjima i nikada ne znaju šta treba da kažu. Osim toga, samouvjerenost je seksi.

Detalji o menstruaciji

U redu je da mu kažete kada dobijete menstruaciju, posebno ako jedno od vas ima problem s intimnijim odnosima u tom periodu.

Ali, zaobiđite razgovore o nadutosti, groznim osjećanjima i ostalim “prednosima” menstruacije.