Hit karmini za jesen 2012.

Električno crveni karmin kombinuje se isključivo sa minimalističkom šminkom (dakle samo crni eyeliner i crna maskara)
0 komentar(a)
Ažurirano: 20.11.2012. 16:45h

Kako nijedan make-up nije potpun bez ruža za usne, predstavljamo vam nijanse koje će svojim bojama ukrasiti tmurnu jesen...

Pop crvena

Djevojka koja nosi crveni karmin skoro uvijek se odlikuje odvažnim stavom i ličnošću. Svako može nositi ovu nijansu samo ukoliko ima samopouzdanje da je iznese sa stilom. Električno crveni karmin kombinuje se isključivo sa minimalističkom šminkom (dakle samo crni eyeliner i crna maskara) .

Mat ružičasta

Mat ružičasta nijansa odaje stav bunta i vatrenog duha. Ovakva nijansa garantuje pažnju i dobru zabavu. Minimalistički make-up ili jednostavni neonski eyeliner za oči upotpuniće izgled. Isti slučaj kao i sa crvenom nijansom – svako je može nositi na usnama, samo je poenta pogoditi pravu.

Nude

Uvijek dobar izbor, posebno ako naglasak želite da stavite na oči, odnosno smokey eye koji je popularan tokom hladnijih mjeseci. Ponekad je teško pronaći pravu nijansu boje kože, koja ne vuče pretjerano na ruzičasto.

Ljubičasta

Nijansa boja šljive biće izuzetno popularna ove jesenii. Boja koja daje notu misterije, egzotike i seksepila, intrige i samopouzdanja. Posebno lijepo izgleda na djevojkama tamnije puti, ali nećemo je zabraniti ni plavušama. Idealan make-up za noćni život podrazumeva kombinovanje ljubičastog karmina sa smaragdno zelenim, ponoćno plavim ili tamno crvenim sjenkama za oči.

Galerija

Bonus video: