Zaplijenjeno 3 kilograma skanka na Debelom Brijegu

Policija je uhapsila J.P., S.R., F.H., A.I. i H.H., zbog osnovane sumnje, da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga
2 komentar(a)
Skank, Debeli brijeg, Foto: Uprava policije
Skank, Debeli brijeg, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 20.11.2012. 09:45h

Službenici Uprave policije su u saradnji sa službenicima Uprave carina na graničnom prelazu Debeli Brijeg, juče zaplijenili 3 kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga skank, saopšteno je iz Uprave policije.

"Službenici Ispostave granične policije Herceg Novi i službenici Uprave carina su, sinoć oko 23,43 časa kontrolisali putničko vozilo marke Golf IV, francuskih registarskih oznaka, kojim je upravljao francuski državljanin J.P.S.R. (26), dok su se kao saputnici u vozilu nalazili F.H. (20) rođen u Gnjilanima sa prebivalištem u Francuskoj, A.I. (24) i H.H. (21), oba lica sa prebivalištem u Preševu" navodi se u saopštenju Uprave policije..

Pretresom vozila pronađeno je između tapacirunga i lima sa lijeve i desne strane zadnjeg sjedišta, sakrivenih sedam PVC pakovanja ovalnog oblika oblijepljenih ljepljivom trakom.

U pakovanjima se ukupno nalazilo 3 kilograma materije za koju se sumnja da je skank.

O događaju je obaviješteno Više državno tužilaštvo u Podgorici.

Pronađena materija je izuzeta i biće poslata na vještačenje u Forenzički centar.

Policija je uhapsila J.P., S.R., F.H., A.I. i H.H., zbog osnovane sumnje, da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, oni će danas, uz krivičnu prijavu, biti sprovedena nadležnom tužiocu.

Bonus video: