Bojan Marović ide da glumi u Meksiku čim dobije vizu

Marović je prvobitno bio angažovan kao kompozitor, ali su producenti nakon uvida u njegove fotografije odlučili da ga angažuju i kao glumca
0 komentar(a)
Ažurirano: 20.11.2012. 16:02h

Crnogorski pjevač Bojan Marović ovih dana kreće za Akapulko, gdje će snimati film “Crne stijene” u meksičkoj produkciji. Kako je ovaj muzičar kazao za “Vijesti” na put je trebalo da krene danas, ali još nije dobio vizu.

“Ugovori su potpisani, scenario je pripremljen, samo čekamo vizu. Ona je predata i u suštini ne postoji mogućnost da ne dobijemo sve papire, ali više ništa nije u našim rukama. Mi smo to odavno predali i samo je pitanje da li ćemo ići sjutra ili za par dana”, objasnio je Marović, koji je donedavno učestvovao u emisiji “Prvi kuvar Srbije”.

Na pitanje da li se namjerno nije potrudio da ispuni zadatak, kako bi ispao iz emisije, pjevač priznaje da nije želio da nastavi sa takmičenjem, upravo zbog obaveza koje snimanje filma nameće.

“Najviše zbog toga. Jednostavno više nisam mogao da budem tamo. Previše obaveza se nagomilalo. Namjerno sam to uradio. Postigao sam ono što sam želio i ostalo je da se posvetim filmu, i da to odradim kako treba”, ispričao je Marović, koji će tumačiti ulogu doktora koji spasava život djevojčice oboljele od leukemije.

“Imali smo čitačke probe ovdje i ljudi iz produkcije su bili veoma zadovoljni mojim, kako su kazali potencijalom i brzinom kojom savladavam jezik. Sama činjenica da ću raditi sa velikim facama je značajna i iskreno da kažem imam veliku tremu zbog odlaska”, otkrio je on.

Ovaj popularni Podgoričanin prvobitno je bio angažovan kao kompozitor, ali su, kako je rekao, producenti nakon uvida u njegove fotografije odlučili da ga angažuju i kao glumca. Snimanje će u Meksiku trajati oko mjesec dana.

U okviru ovog projekta u Meksiku će biti organizovan i koncert na kojem će crnogorski pjevač nastupiti sa zvijezdama iz te zemlje, a Marović čija je pjesma “Za tebe i mene” naslovna u filmu, u prošlom razgovoru za “Vijesti” je kazao da se odrekao honorara, jer će sve ići u humanitarne svrhe.

Maroviću ovo nije prvo glumačko iskustvo, jer je svoj debi imao u filmu Željka Sošića “Imam nešto važno da vam kažem”.

Galerija

Bonus video: