Prvi kasting izbora za mis Crne Gore 5. decembra

Djevojke se mogu prijaviti slanjem podataka na e-mail adresu missmonte2012@yahoo.com. Zainteresovane se mogu obratiti i aktuelnoj mis Crne Gore Nikolini Lončar
253 pregleda 6 komentar(a)
Nikolina Lončar, Foto: Slavko Marković
Nikolina Lončar, Foto: Slavko Marković
Ažurirano: 17.11.2012. 21:35h

Izbor za mis Crne Gore, po riječima organizatora, biće održan u decembru, a djevojke se mogu prijaviti slanjem podataka na e-mail adresu missmonte2012@yahoo.com. Zainteresovane se mogu obratiti i aktuelnoj mis Crne Gore.

"Zahvaljujući našem PR-u, najuspješnijoj misici Crne Gore do sada, Nikolini Lončar koja svakodnevno kontaktira putem Facebooka djevojke, kampanja je veoma uspješna. Ona ih podstiče i prenosi svoja iskustva sa takmičenja gdje smo je slali da bude ambasador ljepote", kaže Vesna de Vinča, vlasnica “MissYu” agencije, koja organizuje takmičenje.

"Nikolina to sa puno ljubavi radi i kandidatkinjama za izbor mis Crne Gore, objašnjava koje su vrijednosti takmičenja i šanse koje im se pružaju. To su prije svega putovanja, javni nastupi i mogućnost uspjeha i rada u medijima, ali i stipendije koje će i ove godine najljepšoj i jednoj od finalistkinja uručiti stručni žiri UDG-a", dodaje De Vinča.

Agencija “MisYu” za mis Srbije, nedavno je izabrala Nikolinu Bojić, a zatim je razriješila titule, nakon što su u javnost procurile njene golišave fotografije, ali i informacija da je udata.

Zbog nepoštovanja ugovora, ova djevojka bi mogla platiti odštetu od 50.000 eura. Da se ne bi našla u sličnoj situaciji, buduća mis Crne Gore mora biti neudata (ne smije biti ni razvedena) i bez djece. Ne smije da ima vulgarne i nage fotografije, makar i privatne, i ne može imati više od 26 godina, objašnjava De Vinča.

"Ne smije govoriti protiv nacionalnih manjina i manjinskih i vjerskih grupa i naravno mora imati pasoš Crne Gore", istakla je ona, dodajući da agencija ne provjerava tačnost podataka.

Ugovori se potpisuju u prisustvu roditelja, na kandidatkinji je da garantuje poštovanje pomenutih principa, a ako se utvrdi da ih je pogazila, plaća odštetu, objasnila je De Vinča.

Prvi kasting bi trebalo da bude 5. decembra, a moguće je da će biti održan još jedan.

"U međuvremenu pripremamo Andreu Radonjić, za mis univerzuma. Ona ide na divno i daleko putovanje u Las Vegas. Andrea nas je sve oduševila svojim obrazovanjem. Ona je stabilna i odgovorna djevojka i srećni smo što će nas predstavljati u SAD-u među više od sto država", kazala je De Vinča.

Andrea Radonjić je izabrana za prvu pratilju prošle godine, a mandat joj je produžen nakon pomjeranja datuma održavanja izbora za mis univerzuma i mis svijeta. Na vanrednom izboru, za koji nije bilo konkursa, titulu najljepše Crnogorke 2012. je dobila Nikolina Lončar.

Bonus video: