Premijere filma "Kao rani mraz“ ipak neće biti

Svi koji imaju kartu za projekciju filma, istu mogu da vrate do 30. decembra u prostorijama Montenegro Tourist service-a
89 pregleda 8 komentar(a)
Kao rani mraz, Foto: Djordjebalasevic.info
Kao rani mraz, Foto: Djordjebalasevic.info
Ažurirano: 14.11.2012. 17:06h

Premijera filma "Kao rani mraz", reditelja Đorđa Balašavića, ipak neće biti održana u Crnoj Gori.

Kako je saopšteno iz "Montenegro Tourist" i pored "maksimalnih napora koje je čitava organizacija uložila u periodu od odlaganja prvobitnog termina crnogorske premijere filma ''Kao rani mraz'', bio primoran da otkaže projekciju filma".

"Od trenutka odlaganja prvobitne projekcije filma, koja je bila predviđena za 16. septembar na Stadionu Malih sportova u Podgorici, a koja je otkazana zbog vremenskih neprilika, Montenegro Tourist service uradio je sve da u saradnji sa producentskom kućom ''Salayka 021'', dogovori novi termin projekcije, kako bi izašao u susret velikom broju gledalaca koji su kupili ulaznicu za film. Partnerima iz Novog Sada ponuđeno je nekoliko predloga za novu lokaciju i nekoliko termina za projekciju filma, ali i pored velike želje koju smo pokazali, nijesmo uspjeli da postignemo dogovor i uskladimo termin", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da "iako svjesni da će zbog ovakve odluke svi fanovi Đorđa Balaševića, ali i Podgorica i Crna Gora, ostati uskraćeni za veliki događaj, koji bi zaokružio manifestaciju ''Osmijeh se vratio u grad'', moramo da konstatujemo da je otkazivanje projekcije filma, jedino preostalo rješenje".

Montenegro Tourist je uputimo izvinjenje gledaocima, sponzorima i partnerima koji su učestvovali u projektu.

Svi koji imaju kartu za projekciju filma, istu mogu da vrate do 30. decembra u prostorijama Montenegro Tourist service-a, koje se nalaze u Profesorskoj zgradi preko puta Delta city-a.

"Istovremeno, molimo sve gledaoce da ukoliko su u mogućnosti, prilikom dolaska u agenciju, donesu kartu za koncert i fiskalni račun", navodi se u saopštenju.

Bonus video: