Spoj modernog i rustičnog stila

Kako u enterijer svog doma da unesete duh starine, kako je za 24h odštampana kuća sa modernom 3D tehnologijom, dvorac Hoencolern I još mnoge divne ideje samo u emisiji SNOVI, KUĆA, DOM
280 pregleda 0 komentar(a)
Snovi, kuća, dom, Foto: F.A.R. produkcija
Snovi, kuća, dom, Foto: F.A.R. produkcija
Ažurirano: 16.06.2018. 21:53h

U novoj epizodi emisije SNOVI, KUĆA, DOM poslušajte savjete arhitektice Tamare kako u enterijer svog doma možete unijeti duh starine.

Saznajte kako se sadi i održava ljetnja cvjetnica Kadifa, somotska ljepotica.

Otkrijte kako možete da samostalno ofarbate svoj radijator i kako da ga pripremite za hladnije dane. Vidjećete i kako izgleda spoljašnjost i unutrašnjost jedne lijepo izgrađene i uređene kuće, koja je spoj modernog i starinskog stila.

Donosimo vam ideje i savjete dizajnera kako da podnim oblogama uredite manje prostore u enterijeru doma. Pokazaćemo vam i kako je jedna ruska kompanija modernom 3D tehnologijom uspjela da odštampa kuću za 24 časa.

Za ljubitelje arhitekture pripremili smo priču o njemačkom zamku Hoencolern, jednom od najljepših carskih dvoraca na svijetu.

Ako sanjate i planirate kuću i želite da od nje napravite savršen dom, gledajte tv magazin “SNOVI, KUĆA, DOM” na TV VIJESTI premijerno nedjeljom u 12:40h. Repriza je subotom u 9:50h

Bonus video: