Podgorica: Četiri mladića opljačkala azilanta iz Maroka

Mladići su, prema istim informacijama, prvo prišli Haliju i tražili mu cigaretu, zatim ga je jedan od njih udario
4 komentar(a)
Market Start, Foto: Boris Pejović
Market Start, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 12.11.2012. 09:02h

Četvorica mladića pretukla su i opljačkala azilanta iz Maroka Pelg Halija ispred supermarketa „Start“ na Vrelima ribničkim u Podgorici.

Mladići su na Halija nasrnuli u subotu veče oko 21.30 časova. Brzom reakcijom policije uhapšena su trojica od četvorice razbojnika.

Prema informacijama “Vijesti” iz podgoričke policije, uhapšeni su Špejtim Demaj (19), Alen Rama (18) i maloljetni R. R. (17), svi iz Podgorice. Policija traga za E. Ramovićem, koji je trenutno u bjekstvu.

Mladići su, prema istim informacijama, prvo prišli Haliju i tražili mu cigaretu, zatim ga je jedan od njih udario. Marokanac je završio na zemlji, nakon čega su nastavili da ga udaraju. U jednom trenutku, Haliju su mladići oteli telefon N 95, i pobjegli u nepoznatom pravcu.

Azilant iz Maroka je usljed napada zadobio lakše tjelesne povrede.

"Zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo razbojništvo, slobode su lišeni D. Š, R. R, i A. R., svi iz Podgorice, dok se E. R. nalazi u bjekstvu", saopšteno je juče iz Uprave policije.

Mladići se sumnjiče da su počinili krivično djelo razbojništvo.

Protiv tri uhapšena mladića su podnijete krivične prijave i predati su zamjeniku osnovnog državnog tuzioca u Podgorici na dalju nadležnost.

Bonus video: