Razbojništvo u Baru: Uz prijetnju nožem oteo pazar

Policija sumnja da je Đuranović ušao u kiosk sa fantomkom na glavi, rukavicama, i radnici uz grlo prislonio kuhinjski nož
0 komentar(a)
Ažurirano: 10.11.2012. 16:23h

Baranin Aleksandar Đuranović (26) uhapšen je zbog sumnje da je 2. novembra maskiran i uz prijetnju nožem oteo pazar iz kioska “Tabaco press T10” u Baru.

Policija sumnja da je Đuranović te večeri ušao u kiosk sa fantomkom na glavi, rukavicama, i radnici uz grlo prislonio kuhinjski nož zahtijevajući da mu preda novac.

Kada mu je ona predala neseser u kom se nalazilo više od 400 eura, Đuranović je, sumnja policija, zahtjevao još novca, a kada mu je oštećena radnica saopštila da nema više novca, pobjegao je u nepoznatom pravcu.

Policija je, sprovođenjem opsežnih mjera iz svoje nadležnosti, identifikovala A. Đ. (26) iz Bara

“Službenici Područne jedinice Bar su, odmah po obavještenju o počinjenom razbojništvu izašli na lice mjesta, obavijestili nadležno državno tužilaštvo, izvršili uviđaj i prikupili obavještenja.

Policija je, sprovođenjem opsežnih mjera iz svoje nadležnosti, identifikovala A. Đ. (26) iz Bara, koji se sumnjiči za izvršenje pomenutog krivičnog djela”, piše u saopštenju Uprave policije.

Protiv Đuranovića je prije četiri dana podnijeta krivična prijava, zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo razbojništvo.

Bonus video: