Budućnost dočekuje Budvansku rivijeru

Iako je prošle sezone u finalu Kupa i plej-ofa Budućnost namučila „vječitog rivala“, Budvani su apsolutni favoriti u ovom duelu, i zbog igračkog kadra, ali i većeg broja jakih utakmica
0 komentar(a)
Budvanska rivijera, Foto: Vesko Belojević
Budvanska rivijera, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 10.11.2012. 11:40h

Generalnu provjeru pred nastavak Lige šampiona i meč u Berlinu (13. novembar), odbojkaši Budvanske rivijere imaće večeras u Podgorici (18 časova) protiv Budućnost.

Već nekoliko sezona ovaj duel je izgubio stari sjaj, zbog toga što podgorički klub više ekonomski nije na pozicijama kada je osvajao titule, pa se oslanja uglavnom na sopstvene, mlađe snage.

Iako je prošle sezone u finalu Kupa i plej-ofa Budućnost namučila „vječitog rivala“, Budvani su apsolutni favoriti u ovom duelu, i zbog igračkog kadra, ali i većeg broja jakih utakmica.

Inače, od kada je Budućnost počela da igra u „Morači“, prije dvije decenije, ovo će biti prvi put da se crnogorski derbi u Podgorici ne igra u ovoj dvorani.

Budućnost će dočekati Budvansku rivijeru u sali Srednje medicinske škole. I to dovoljno govori od stanju podgoričkog kluba, ali prvenstveno crnogorske odbojke...

U drugom meču ovog kola, Jedinstvo u Bijelom Polju (15) dočekuje Mornar.

Bonus video: