Šest osoba povrijeđeno u 23 saobraćajne nezgode

Iz Operativnog centra Uprave policije saopšteno je da je izdat 551 nalog za uplatu novčanih kazni i podnijeto 88 prekršajnih prijava
51 pregleda 0 komentar(a)
saobraćaj, Foto: Savo Prelević
saobraćaj, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 09.11.2012. 08:18h

U Crnoj Gori u protekla 24 sata dogodile su se 23 saobraćajne nezgode u kojima je šest odoba lakše povrijeđeno.

Iz Operativnog centra Uprave policije saopšteno je da je izdat 551 nalog za uplatu novčanih kazni i podnijeto 88 prekršajnih prijava.

Policija je oduzela 68 vozačkih dozvola i četiri para registarskih tablica.

U Crnoj Gori se saobraća nesmetano, a po kotlinama i duž rijeka magla smanjuje vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crna Gore.

Na magistralnom putu Ribarevina-Berane u toku je rekonstrukcija tunela Tivran, zbog čega se saobraćaj obustavlja u vremenu od 9 do 11 sati i od 15 do 17 sati.

Na dionici Jaz-Budva, na magistralnom putu Lepetani-Petrovac u mjestu Mogren zbog sanacije kosine, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Jednom saobraćajnom trakom naizmjenično se saobraća na putu Šćepan Polje-Plužine kod tunela 50, na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Špiljani, zbog sanacije mosta Tmušići II, na putu Debeli Brijeg-Kamenari zbog sanacije klizišta u Baošićima i na magistralnom putu Rožaje-Špiljani zbog radova na mostu Besnik.

Na magistralnom putu Mojkovac-Ribarevine je, zbog sanacije mosta Uloševina, promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Kod raskrsnice Zavala od danas će zbog radova na garažama biti postavljena privremena saobraćajna signalizacija.

Na dijelu puta IA-6 Brodarevo-Gostun saobraćaj se od danas obustavlja za sve kategorije vozila, od devet do 14 sati. Saobraćaće se prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji, a alternativni put za putnička vozila i autobuse je Prijepolje-Pljevlja-Mojkovac.

Saobraćaj je obustavljen za sve kategorije vozila na lokalnom putu Bogetići-Ostrog od 8 do 17 sati, zbog radova na putu.

Bonus video: