Rajković kaže da nije napao Todora Vujoševića

Rajković je optužen da je sačekao Vujoševića ispred zgrade u kojoj živi, pokušao fizički da nasrne na njega i izvrijeđao ga
94 pregleda 3 komentar(a)
Todor Vujošević, Foto: Facebook
Todor Vujošević, Foto: Facebook
Ažurirano: 08.11.2012. 07:53h

Sudija Larisa Mijušković Stamatović će u petak donijeti odluku da li je Raca Rajković, koji je optužen za ugrožavanje sigurnosti glumcu Todoru Vujoševiću, počinio krivično djelo koje mu je stavljeno na teret.

Rajković je negirao da je prijetio Vujoševiću, ističući da je sporne noći bio sa djevojkom u svom stanu, što je i ona potvrdila, te da ga ne poznaje i nema razloga da ga napadne ili mu prijeti, dok je Vujošević tvrdio da ga je upravo optuženi izvrijeđao te večeri.

Suđenje je završeno u jednom danu. Rajković je optužen da je sačekao Vujoševića ispred zgrade u kojoj živi, pokušao fizički da nasrne na njega i izvrijeđao ga, zato što je glumio u prvom LGBT spotu u Crnoj Gori.

Advokat Hamid Ganjola, branilac optuženog, je istakao i da je policija prekršila zakon, jer su oštećenom prije prepoznavanja dali na uvid fotografije mogućih osumnjičenih i tako praktično “obilježili” njegovog branjenika, dok je Vujošević tvrdio da među tim fotografijama nije ni bilo Rajkovića.

Bonus video: