Rival Radoševića stiže danas

Radošević je slavio u svih 26 prethodnih profesionalnih mečeva, dok je Stapulionis uz poraz, zabilježio 19 pobjeda. Litvanac je četiri posljednje borbe riješio nokautom.
0 komentar(a)
Radošević, Foto: Zoran ĐURIĆ
Radošević, Foto: Zoran ĐURIĆ
Ažurirano: 07.11.2012. 10:51h

Nakon što je finiširao pripreme u Herceg Novom, crnogorski profesionalni bokser Predrag Radošević je stigao na Cetinje, gdje ga 9. novembra čeka odbrana internacionalnog pojasa srednje kategorije u IBF verziji. Izazivač, Litvanac Virgilujus Stapulionis stiže večeras, a u četvrak u 12 sati zakazano je zvanično mjerenje u svečanoj sali Prijestonice.

Nakon fizičkih priprema sa Zlatkom Malikovićem, Radošević je trenirao u ringu pod nadzorom trenera BK Herceg Novi, Fehmija Hisenija. Posljednja tri dana naš srednjak, ali i Cetinjanin Dragan Roganović i Bojan Pešić, koji će nastupiti u uvodnim mečevima, treniraju na Cetinju.

Radošević je početkom godine osvojio pojas, koji je odbranio u maju, a protiv Litvanca će drugi put braniti titulu. Radošević je slavio u svih 26 prethodnih profesionalnih mečeva, dok je Stapulionis uz poraz, zabilježio 19 pobjeda. Litvanac je četiri posljednje borbe riješio nokautom.

Bokserska noć u petak na Cetinju počinje u 19.30 sati, dok će Javni servis direktno prenositi mečeve od 20.15 časova.

Bonus video: