Srećan put u Hamburg

Zorana i Nova primili su direktor "Vijesti" Željko Ivanović i glavni i odgovorni urednik Mihailo Jovović i poželjeli im srećan put u Hamburg.
73 pregleda 0 komentar(a)
Zoran Vujičić, Foto: Savo Prelević
Zoran Vujičić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 06.11.2012. 14:43h

Bivši profesionalni bokser Zoran Vujičić i njegov sin Novo posjetili su juče redakciju "Vijesti" uoči odlaska u Hamburg, na meč za titulu prvaka svijeta, u kojem nekadašnji Zoranov protivnik Vladimir Kličko brani titulu prvaka svijeta u verzijama WBA, IBF, WBO i IBO protiv neporaženog Poljaka Marijuša Vaha.

Zorana i Nova primili su direktor "Vijesti" Željko Ivanović i glavni i odgovorni urednik Mihailo Jovović i poželjeli im srećan put u Hamburg.

Razgovor generacijskih drugova protekao je u znaku Zoranovih anegdota o bokserskim počecima, ali i onim vezanim za njegove izuzetno duhovite i oštre tekstove u "Vijestima", u kojima se bori protiv društvenih anomalija i skorojevićkog mentaliteta.

Meč u Hamburgu se održava 10. novembra, a Vladimir Kličko je poslao avionske karte i rezervisao hotel da Zoran Vujičić sa sinom od 9. do 11. novembra budu njegovi gosti i prisustvuju odbrani titule.

Mlađi od braće Kličko i Zoran Vujičić sastali su se 1999. godine u Štutgartu. Vladimir je slavio, ali nikada nije zaboravio rivala koji je u međuvremenu obolio od multiple skleroze.

Kličko je u nekoliko navrata pomagao Zoranu oko kupovine ljekova, a ovog puta poželio je i da se ponovo vidi sa njegovim nekadašnjim rivalom.

"Poziv svjetskog šampiona, Vladimira Klička smatram najvećim događajem u svom životu", kazao je Zoran Vujičić.

Karte za meč u Hamburgu koštaju i do 650 eura, a Vladimir Kličko izabrao je "O2 World arenu" jer je, kako kaže, "iz nje krenuo san da braća Kličko mogu ujediniti sve titule", što su i ostvarili jer je Vitalij vlasnik šampionskog pojasa u WBC verziji.

Bonus video: