Boksovali smo sjajno i ispunili cilj

Najbolji utisak ostavili su Nikola Stanišić u seniorskoj konkurenciji, i Aleksa Lazarević u konkurenciji mladih.
451 pregleda 1 komentar(a)
Boks, Foto: Privatna arhiva
Boks, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 06.11.2012. 08:58h

Na otvorenom turniru Regionalne lige u Prijepolju, nastupili su i takmičari crnogorskih klubova, iz Budućnosti, Podgorice, Bijelog Polja, Budve. Prema riječima Miodraga Perunovića, vlasnika BK Budućnost, takmičari njegovog kluba potpuno su ispunili očekivanja.

"Prijavili smo šest boksera, ali nastupila su njih petorica, jer Đuro Globarević nije imao protivnika. Sva petorica ostavila su odličan utisak, slobodno mogu reći da su bili najbolji, što su potvrdili i ljudi iz drugih klubova koji su nam uputili čestitke na onome što su pokazali bokseri Budućnosti", kaže Perunović.

Najbolji utisak ostavili su Nikola Stanišić u seniorskoj konkurenciji, i Aleksa Lazarević u konkurenciji mladih.

"Obojica su svoje protivnike po nekoliko puta dovodili do nokdauna. Stanišić je na kraju u vrlo kvalitetnoj borbi trijumfovao na poene, dok je Lazarević u furioznom stilu borbu riješio prekidom u 3. rundi. Mislim da su Viktor Mihailović u pionirskoj i Damjan Terzić u konkurenciji školaraca drastično oštećeni, dok je senior Radovan Pavićević u ravnopravnoj borbi poražen u poluteškoj kategoriji".

Najbolji crnogorski bokser u istoriji ističe da je turnir u Prijepolju potpuno ispunio njegova očekivanja.

"Ispunili smo ono što smo htjeli, moji takmičari prikazali su lijep boks, a bili su i prezadovoljni što su se poslije duže vremena našli u ringu", zaključuje Miodrag Perunović, nekadašnji evropski prvak i vicešampion svijeta.

Bonus video: